loading...

کنکور ، دانلود سوالات کنکور

آماده شدن برای امتحانات عینی یا تستی: ۱- نکات مهمی که قبلاً یادداشت کرده اید و زیر آنها خط کشیده اید مجدد مرور کنید. ۲- تمام تعاریف و اصطلاحاتی که با نگارش خاصی (خطوط کج یا پررنگ) نوشته شده بخوانید.

دانلود جدیدترین مطالب کنکوری
دانلود فایل های آموزشی

آماده شدن برای امتحانات عینی یا تستی:

۱- نکات مهمی که قبلاً یادداشت کرده اید و زیر آنها خط کشیده اید مجدد مرور کنید.

۲- تمام تعاریف و اصطلاحاتی که با نگارش خاصی (خطوط کج یا پررنگ) نوشته شده بخوانید.

۳- با سئوالات مختلف تستی آشنا شوید و تمرین نمائید.

۴- میزان زمان صرف شده خود را برای هر آزمون یادداشت کنید و سعی کنید سرعت خود را بالا ببرید.

۵- نکات مهم زیرنویس شده یا زیر تصاویر و فرمولها را با دقت حفظ کنید.

۶- سعی کنید ابتدا مطلب را بطور کلی بخوانید تا اصل مطلب در ذهن شما سازماندهی می شود و سپس به جزئیات و نحوۀ ارتباط جزئیات با اصل مطلب بپردازید.

 

۷- مطالب را به صورت سلسله مراتبی بخوانید و گاهی رابطه عکس و مستقیم مطالب با هم را بیابید.

۸- سعی کنید از روش مکانها و کلمه کلید بخوبی بهره بگیرید و قبل از آزمون مرور ذهنی داشته باشید.


شیوه گذراندن آزمونهای عینی یا تستی

۱- سئوالات را بطور اجمالی بررسی کنید و براساس تعداد و زمان و اهمیت سئوالات پاسخ دهی را آغاز کنید.

۲- ابتدا به سئوالات ساده پاسخ دهید و سپس به سئوالات مشکل بپردازید ولی بخاطر داشته باشید که شماره سئوال را با شماره پاسخنامه تطبیق دهید.

۳- سعی کنید پاسخ حدسی ندهید ولی در صورت وسوسه شدن به این کار اولین حدس شما صحیح ترین است. مگر اینکه با مرور سئوال و دقت و توجه متوجه انتخاب اشتباه خود شده سپس پاسخ را تغییر دهید.

۴- از آنجا که زمان برای یک مجموعه سئوال می باشد، بر روی هر سئوال زمان زیادی صرف نکنید، سعی کنید ابتدا سئوالاتی که پاسخ آنها را می دانید و اطمینان دارید پاسخ دهید و سپس به سئوالاتی بپردازید که نیاز به فکر و تجزیه و تحلیل دارد.

۵- کلمات کلیدی سئوالات تستی بسیار مهم هستند، حتماً به آنها توجه کنید زیرا برخی از سئوالات منفی است. یعنی شما باید گزینه ای را انتخاب کنید جزء اصل سئوال نیست (کدامیک از موارد زیر نیست). کلمات هیچکدام، کدامیک، اغلب، همیشه، غالباً، گاهی، هرگز، کمترین، بیشترین، اولین، آخرین، صحیح تر، نمی باشد جزء کلمات کلیدی است.

۶- بعضی از سئوالات شامل دو بخش با چهار گزینه است که به ترتیب ارائه پاسخها و سپس انتخاب گزینه توجه کنید.

۷- در حین آزمون به نتیجه کار فکر نکنید فقط به این موضوع بیندیشید که دقیق ترین و صحیح ترین پاسخ را انتخاب کنید. زمانیکه ذهن شما به ارزشیابی می پردازد و فکر می کنید که فایده ندارد؛ درصدم پایین است. یا بسیار خوب زده ام شما را از تفکر صحیح دور می کند. پس نتیجه همان خواهد شد که شما انجام می دهید، عملکرد صحیح نتیجه مطلوب بهمراه می آورد البته به شرط دقت و توجه زیاد همراه با سرعت مطلوب.

۸- اگر وقت مرور تستها را داشتید بلافاصله پاسخ خود را عوض نکنید مجدد سئوال را بخوانید و در صورت اعتماد کامل پاسخ را تغییر دهید.

۹- در پایان کار شماره سئوالات را با شماره پاسخنامه چک کنید تا در صورت خطا قادر به تغییر باشید.

۱۰- در سر جلسه آزمون به اینکه چرا کم مطالعه کردم یا کاش این قسمت را خوانده بودم فکر نکنید آن زمان از دست رفته است به دانش خود مراجعه کنید و با دیدی روشن پاسخ دهید.

۱۱- در جلسه آزمون به اطراف خود توجه نکنید و به پاسخنامه دوستان خود نگاه نکنید زیرا این امر ممکن است شما را وسوسه کند که بصورت حدسی پاسخ دهید و ثابت شده که نتیجه این روش از بین رفتن سئوالات صحیح است و نتیجه آن نخواهد شد که شما می خواهید.

۱۲- در انتخاب سئوالات شما مختار هستید، می تواند در یک دفتر چه خاص یک بخش که تسلط بیشتری دارید انتخاب و به پاسخگویی آن بپردازید و سپس به بخش دیگری که سطح تسلط شما کمتر است بپردازید.

درباره کارشناسی , مشاوره ,
محسن بازدید : 678 1391/09/24 زمان : نظرات (0)
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
موضوعات

  • کارشناسی
  • کاردانی
  • کاردانی به کارشناسی
  • کارشناسی ارشد
  • دکتری
  • دانلود ای بوک
  • فروشگاه محصولات آموزشی
  • آزمون های آزمایشی
  • دانلود کتاب های مدرسه (کتاب درسی)
  • مجله الکترونیکی
  • برنامه های صدا و سیما
  • المپیاد ها
  • سوالات امتحان نهایی
  • نرم افزار
  • دوستان
    کدهای اختصاصی